KURAN TERAPİSİ-BAŞARI VE MOTİVASYON (SUBLİMİNAL CD)
+2
AYDINAYDIN
Admin
6 posters
:: TELKİNLİ MP3
1 sayfadaki 1 sayfası
KURAN TERAPİSİ-BAŞARI VE MOTİVASYON (SUBLİMİNAL CD)
Bu çok özel telkin, Kubilay Aktaş tarafından yoğun ve hassas bir çalışmayla hazırlanmıştır. Kuran ayetlerinden yararlanılarak, "Başarı ve Motivasyon" üzerine yazılmıştır. Bu konuda daha fazla bilgi için "Subliminal Telkinler ve Kubilay Aktaş" başlığına göz atmanızı tavsiye ediyorum.
Telkin içeriği hakkında küçük bir bilgi vereyim. Örneğin;
>...Demişlerdi ki: "Rabbimiz, Katından bize bir rahmet ver ve işimizden bize doğruyu kolaylaştır (bizi başarılı kıl). (Kehf Suresi, 10)
>Ancak: "Allah dilerse" (inşaAllah yapacağım de). Unuttuğun zaman Rabbini zikret ve de ki: "Umulur ki, Rabbim beni bundan daha yakın bir başarıya yöneltip-iletir." (Kehf Suresi, 24)
>Ve seni kolay olan için başarılı kılacağız. (A'la Suresi, 8)
>Biz de onu kolay olan için başarılı kılacağız. (Leyl Suresi, 7)
İşte bu şekilde telkinler içeriyor CD.
Bulabileceğiniz en güvenilir kaynaklardan biri arkadaşlar. Güvenle indirebilirsiniz.
Bu Mesaji Görmek Için ÜYE OLUNUZ
Telkin içeriği hakkında küçük bir bilgi vereyim. Örneğin;
>...Demişlerdi ki: "Rabbimiz, Katından bize bir rahmet ver ve işimizden bize doğruyu kolaylaştır (bizi başarılı kıl). (Kehf Suresi, 10)
>Ancak: "Allah dilerse" (inşaAllah yapacağım de). Unuttuğun zaman Rabbini zikret ve de ki: "Umulur ki, Rabbim beni bundan daha yakın bir başarıya yöneltip-iletir." (Kehf Suresi, 24)
>Ve seni kolay olan için başarılı kılacağız. (A'la Suresi, 8)
>Biz de onu kolay olan için başarılı kılacağız. (Leyl Suresi, 7)
İşte bu şekilde telkinler içeriyor CD.
Bulabileceğiniz en güvenilir kaynaklardan biri arkadaşlar. Güvenle indirebilirsiniz.
Bu Mesaji Görmek Için ÜYE OLUNUZ
En son Admin tarafından Ptsi Tem. 05, 2010 1:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
AYDINAYDIN- Diyorum ki : Profilinizden buraya bir mesaj yazabilirsiniz. Max.100 Karakter
zırh_0003- Diyorum ki : Profilinizden buraya bir mesaj yazabilirsiniz. Max.100 Karakter
bsgv- Diyorum ki : Profilinizden buraya bir mesaj yazabilirsiniz. Max.100 Karakter
Geri: KURAN TERAPİSİ-BAŞARI VE MOTİVASYON (SUBLİMİNAL CD)
ilginiz için teşekkürler.
eyupensar- Diyorum ki : Profilinizden buraya bir mesaj yazabilirsiniz. Max.100 Karakter
Doğum tarihi : 01/04/85
maleboy78- Diyorum ki : Profilinizden buraya bir mesaj yazabilirsiniz. Max.100 Karakter
Similar topics
» KURAN TERAPİSİ (RUHSAL SIKINTILAR İÇİN)
» SUBLİMİNAL RECORDİNG SYSTEM
» Subliminal Telkinler ve Kubilay Aktaş
» Subliminal Telkinler ve Kubilay Aktaş 2
» SUBLİMİNAL RECORDİNG SYSTEM
» Subliminal Telkinler ve Kubilay Aktaş
» Subliminal Telkinler ve Kubilay Aktaş 2
:: TELKİNLİ MP3
1 sayfadaki 1 sayfası